Cheile Turzii + Salina Turda

La doar 33 de kilometri de la pensiune se găsește Rezervația Naturală Cheile Turzii, o atracție naturală cu o panoramă de neuitat și plină de trasee de explorat, iar Salina Turda oferă pentru toate vârstele atracții subpământene, în aer sărat.

Moara de Vânt – Parc Zoo

Dacă sunteți iubitori de animale, Moara de Vânt vă oferă posibilitatea de a mângâia, fotografia și hrăni animalele din zoo, dar nu numai. La moară vă așteaptă activități recreative cum ar fi minigolful, călăria pe cal și ponei sau plimbări cu trenulețul. Mai multe informații găsiți aici.

Gecko Adventure Park

Chiar lângă Moara de Vânt găsiți Parcul de Aventură Gecko, care oferă activități iubitorilor de aventură, ca și parcul de aventură, trasee suspendate, tiroliene. Mai multe informații găsiți aici.

Off-roading

Dacă sunteți pasionați de motociclism off-road, împrejurimea pensiunii este „locul de joacă” potrivit pentru cei extremi!

Napoca Sport Horse – Centru de Echitație

Centrul de Echitație Napoca Sport Horse oferă posibilitatea de călărit pentru toate vârstele, fie că ești începător sau avansat, oferind curse de inițiere și de perfecționare în practica călăriei. Mai multe detalii găsiți aici.